Följ min resa i simhallen och på vägarna!

Tävling, Träning

Simma, äta och simma lite till!

Mat ute

Att gilla simning såhär under sommaren är ju ett ganska perfekt läge, eller hur? Jag älskar ju att vara i vatten och som tur är så bor vi i Malmö, så jag har nära till havet! Det är bara att cykla iväg och hänga vid vattnet varje dag vädret tillåter och tro inte för en endast sekund att jag inte är tacksam varje gång!

Det är inte alla som bor nära havet och här har vi ju också Skanör/Falsterbo, Lomma med mera, så vill man ut på utflykt så är det bara att sätta sig på bussen eller cykeln och dra iväg till ännu vackrare platser vid havet!

När man hänger vid havet en hel dag så är det alltid kul att ta med sig en kylväska med lite gott i, tycker jag! Jag är så himla förtjust i matsäck så jag väljer alltid det framför att köpa färdig mat när jag är på stranden. Det är så himla mysigt både att laga och packa ner lite av varje, så det vill jag inte vara utan!

Mer än bara skoj?

Ja, det är faktiskt på det viset att jag inte bara gillar att vara i vattnet för att det är kul, jag simmar också alltid i simhallen. Det har jag typ alltid gjort så nu är det faktiskt dags att bestämma sig för om jag ska ta det hela steget längre och börja tävlingssimma. Har inte bestämt mig ännu, men efter sommaren inför nästa termin tänker jag att jag ska ha ett svar på den frågan! Jag vet att jag sa det redan här, men men!

Jag tror att det är kul att tävla i en sport som man verkligen älskar, men samtidigt kanske man riskerar att förstöra det genom att göra det alltför allvarligt? Jag vet inte och det känns inte som att det finns någon bra att fråga heller? Antingen har de ju valt bort det eller så har de valt att göra det, så det jag skulle behöver är råd och att bolla lite fram och tillbaka med någon som befinner sig i min situation!

Något annat jag skulle kunna göra är att starta med typ ICA klassikern, det är både simning, cykling, men även löpning och skidåkning, läs mer här.

Lämna ett svar